20190705_1338LR01304_SVJ

Skoda, villa og voff-voff – samt bestemors kjøttkaker på døra!

Glenn ga gass og investerte i Orstadhagen. Siden har han ikke sett seg et øyeblikk tilbake. To uker etter at han fikk svennebrevet på sveis kom den faste jobben i havn, på Orstad. Inntekten er sikret, life is good. 23-åringen, som er fra nærområdet, har også vært målbevisst og flink til å spare. Alt er på stell her i gården, må vite.


Hund og bil 

Han har mange interesser, Glenn Saurdal, ikke minst hunden Ulf og biler. Skoda er kvalitet, sikkerhet og god investering når man først må ha bil. Han har også en hund som skal logre seg gjennom leilighetens rom.


Perfect timing for å slå til

Skoda, villa og voff-voff. Endelig voksen eller?
- He he, ja kanskje det, nesten i alle fall.  Timingen for å investere i noe eget var perfekt for meg nå. Det kjennes helt fantastisk å være inne på boligmarkedet. Det gir meg en god posisjon, sier han.
Han forteller at mange han kjenner leier. Han er ikke et øyeblikk i tvil:
- Jeg må eie, sier han. Jeg vil sette pengene i noe som er sikkert og som over tid vokser i verdi.

> Sjekk ut leilighetstypen Glenn kjøpte på 70 kvm


Framtiden venter

Han har kort vei til jobb, han skal bli del av et helt nytt nabolag, og best av alt; alt er fiks ferdig. Fritiden kan brukes på venner og hobbyer - ikke på oppussing. Han medgir også at det kjennes godt og trygt, alt er nytt, når alle garantier er på plass, trygghet er viktig.

Farmors kjøttkaker

Hvordan blir det med maten når du nå skal bo for deg selv? Blir det horn med ost og skinke, marinert i piffi og Grandiosa?
- He, he, nei, det kan jeg love. Her blir det skikkelig næringsrik kost. Jeg kommer blant annet til å ha kjøttkaker en gang i uka.

Så du lager kjøttkaker?
- Tja, jo nei, svarer han og smiler lurt. - Jeg har en avtale med farmor. Hun skal lage månedsrasjoner som jeg kan legge i fryseren. 

- Jeg har allerede forseglet den avtalen, smiler han. 

Last ned salgsprospekt - trinn 2 [PDF]

orstadhagen-brosjyre-trinn2-web-rev

- Det er nå du skal investere i egen bolig

Salgsansvarlig for Orstadhagen i EiendomsMegler 1, Olav Kristensen, kan fortelle at byggetrinn 1, utarbeidet av Masiv og Coop Klepp i samarbeid med Stolt Bolig, har vært en sann suksess - der alt er utsolgt. Han har også klare tanker om hvorfor dette er en god tid for å investere i egen leilighet.

- Dette er utvilsomt gode tider for å investere i egen framtid. Renta er lav, bankene er fleksible - ikke minst for folk som Glenn, som har inntekt og gode sparerutiner, sier Kristensen og fortsetter:

- Glenn har kjøpt seg en leilighet på 64 kvadratmeter, en leilighetstype som har vært svært populær blant unge. Det er ulike behov, og det er ulike leiligheter. Å komme seg inn på boligmarkedet er uansett alfa omega. 

> Sjekk ut plantegningene på de ulike boligenen i vår boligvelger
20190705_1406LR01332_SVJ
INT_Cam%202_BK4_BOLIG%202728_FL1
- Akkurat her kommer kjøkkenet og her skal jeg sitte og kose meg med farmors kjøttkaker. Jeg gleder meg stort, sier Glenn.
20190705_1407LR01341_SVJ