orstadhage_1313017631-REKKE

Konseptet er til å smile og til å bli glad av. For her kan mange forskjellige mennesker bo. Onkler, tanter, nygifte, nyskilte, single, samboere, nybakte familier, folk som flytter sammen for første gang, folk som krangler og gir hverandre en klem etterpå.

Mennesker som har bodd sammen i mange år og som nå vil reise mer - og derfor ønsker mindre vedlikehold. Et mangfoldig nabolag der minstejenta kan støte på en annens mormor eller morfar i uterommet - det kan fort bli et godt nabolag. For du vil ikke bo på landet. Du vil ikke bo i byen. Du vil bo på Orstad.
 

Sosialt, men heldigvis også godt skjermet

Orstadhagen er nøye gjennomtenkt, og her er tatt høyde for et godt bomiljø. Et bomiljø som du skal få være med på å skape. Et bomiljø som innbyr til sosialisering, hva det måtte bety for den enkelte. Et kort vink - en kort prat - du bestemmer! Du kan slå av en prat med naboen over hekken og la det være med det, eller du kan få nye venner å dele opplevelser sammen med. Et kort vink eller en samtale - du bestemmer. For Orstadhagen skal også være din egen oase, der du kan være skjermet og trekker innover. Alt til sin tid, sier vi.
 

Varierte folk, varierte løsninger

Variasjonene spiller seg ikke bare ut i et mangfoldig naboskap. Vi har også tatt høyde for variasjoner i planløsninger og arkitektur i både leillighetene og i rekkehusene. Til eksempel er kjøkken vekselvis plassert i første og andre etasje i rekkehusene. Noen har balkong, mens andre har terrasse på bakkeplan. Uteområdene varierer også noe. Menneskene som skal bo her er forskjellige, så hvorfor skulle boligene være kliss like?

 
20190705_1339LR01305_SVJ

ET PROSJEKT FOR FØRSTEGANGSKJØPERE

Skoda, villa og voff-voff!

Hils på Glenn Saurdal, fersk boligkjøper i Orstadhagen. 23-åringen, som er fra nærområdet og til daglig jobber hos Kverneland Group, har vært flink til å spare i mange år. Så da prosjektet endelig kom for salg – slo han til.

– Timingen for å investere i noe eget var perfekt for meg nå, sier Glenn, som flytter inn med hunden Ulf. – Det kjennes helt fantastisk å være inne på boligmarkedet. 

Les hvorfor det var lurt av Glenn å kjøpe nå
 
drew-hays-7tGqLzHcjZ8-unsplash

Spenstig, elegant og framtidsrettet

Det er ingen som kan holde tiden tilbake, men det hjelper med en gjennomført, tidløs og klassisk bolig - der alt er tenkt på, fra minste detalj til siste spiker. Det gjør noe med deg - og det gjør noe med livskvaliteten som boligeier når alt er på stell - når spennende arkitektur møter dine krav til romslighet og funksjonalitet. Når du har lyst til å være hjemme, og invitere venner hjem til deg - fordi at hjemme hos deg er et godt sted å være.

Orstadhagen – midt imellom

Mange småbarnsfamilier velger å gå for området i og rundt Orstadhagen som sitt bosted. Her er det enkelt for både barn og voksne å finne venner i det inkluderende bomiljøet som har vokst fram i nærheten. Blant kvalitetene i området, er de flotte fellesområdene og lekeplassene. 

   >  Les mer om nærområdet