orstadhagen-oversikt-ny

Å bo sentralt er viktig når vi skal velge bolig, men de omkringliggende omgivelsene er også viktige, stedets nabolag og stedets grønne drakt. Ja, det å ha tilgang på natur er viktig for de aller fleste.

Grønt, frodig og flott - perfekte omgivelser for alle aldre og livsløp

Fra Orstadhagen har du ikke bare tilgang til naturskjønne omgivelser og fantastiske turløyper ute i det grønne. Du har fantastiske og grønne omgivelser like utenfor stuedøra. Orstadhagen legger nemlig vekt på det som foregår utenfor døra di. Et grøntareal fra sør til nord - ned mot sjøen, skal realiseres i en felles dugnad av utbyggerselskapene. Her vil det komme gangsti med lysløype. Det vil også bli laget en kanal som fungerer fint som en avdeler mellom boligområdet og den kommende kvartalslekeplassen.

På Orstad finner du ikke Kvadrat...

Men sjelero, det finner du mye av - og gode oppvekstvilkår for barn og unge.
Du finner også flott natur og kanskje balanse i livet. Selv om Orstad ikke er verdens navle, så kan det veldig gjerne bli sentrum av din verden.

Like utenfor har du tilgang til det du måtte trenge eller ha lyst på. Og så er det greit å vite at Kvadrat bare ligger en 10 minutters kjøretur unna. Her bor du i midten - av alt. Orstad er en sentral plass å bo. Bevegelsesgraden er høy. Det tar åtte - ti minutter til toget, og vips så er du i Bryne, Sandnes eller Stavanger. Med bil har du et veldig godt utgangspunkt både sør - og nordover. Om du skal til Ålgård og Sirdal eller til Sandnes, Forus eller Stavanger. Enda bedre blir det når tverrforbindelsen kommer, for da kan du koble deg rett ut på E 39, sier Adrian Fosse Svendsen i Masiv, én av utbyggerne. Det er mye spennende i vente for beboere på Orstad, legger han til.

barnehage skole  

BARNEHAGE/SKOLER
 
Engelsvoll skule&barnehage (1-7 kl.)
2.8  km
Øksnevad videregående skole
3.9  km
Orstad Naturbarnehage (3-5 år)
1.0  km
Røyrvik Gårdsbarnehage (0-6 år)
1.9  km
Orstad skule
0,8  km
Espira Ormedalen barnehage (0-6 år)
0,6  km

sport  

SPORT
 
Orstad Stadion
0,8  km
Orstad Kunstgressbane
0,8  km

transport  

TRANSPORT
 
Busstopp (Orstadveien)
0.2  km
Sola Lufthavn
17  km
Øksnavadporten stasjon
1,2  km

barnehage skole  

TUROMRÅDER
 
Foss Eikeland
1  km
Frøylandsvatnet
3  km

handel  

VARER/TJENESTER
 
Uno X Øksnevad
1.2  km
Coop Extra
1.2  km
Europris
1.2  km
Pizzabakeren Øksevadporten
1.2  km
Orstad Helsehus
0,1  km
Orstad Legesenter - Orstad Reisevaksinering
0.1  km
Orstadhuset
0,8  km

Finn frem