Kjære Coop Klepp-medlem

 

For deg som ønsker å gjøre et boligkupp på Orstad, så er dette din sjanse!

Her kommer kanskje sommerens beste nyhet til alle Coop Klepp-medlemmer som er på jakt etter bolig i Orstad-området. I samarbeid med de lokale boligtuviklerne Masiv og Stolt Bolig, får alle medlemmer tilbud om kjøpe rekkehus eller leilighet i prosjektet ORSTADHAGEN før offisell salgsstart 1. september. Og gulroten – som Coop Klepp-medlem får du 3% rabatt på kjøpsprisen – vi kaller det medlemsbonus!
EXT_Cam%204

Få 3% rabatt på kjøp av rekkehus/leilighet før offisiell salgsstart 1. september.
Bare der kan du spare fra kr 71.700 - 107.700!

Bli med ut i hagen – og inn i Orstadhagen

Konseptet er til å smile og til å bli glad av. For her kan mange forskjellige mennesker bo. Onkler, tanter, nygifte, nyskilte, single, samboere, nybakte familier, folk som flytter sammen for første gang, folk som krangler og gir hverandre en klem etterpå.

Mennesker som har bodd sammen i mange år og som nå vil reise mer - og derfor ønsker mindre vedlikehold. Et mangfoldig nabolag der minstejenta kan støte på en annens mormor eller morfar i uterommet - det kan fort bli et godt nabolag.
For du vil ikke bo på landet. Du vil ikke bo i byen. Du vil bo på Orstad.

Last ned brosjyre og tegninger   |    Last ned prisliste

Rekkehus eller leilighet - du bestemmer

Variasjonene spiller seg ikke bare ut i et mangfoldig naboskap. Vi har også tatt høyde for variasjoner i planløsninger og arkitektur i både rekkehusene (ca 105 - 108 kvm bra.) og i leilighetene (ca 63-70 kvm bra.). Til eksempel er kjøkken vekselvis plassert i første og andre etasje i rekkehusene. Noen har balkong, mens andre har terrasse på bakkeplan.

Uteområdene varierer også noe. Menneskene som skal bo her er forskjellige, så hvorfor skulle boligene være kliss like?

Last ned brosjyre og tegninger   |   Last ned prisliste
3prosentrabatt_202254941

Leilighetene • 63-70 kvm

Coop Klepp-medlemspris fra kr 2.318.300 - 2.415.300 + omkostn.

Veil pris uten medlemskap fra kr 2.390.000 - 2.490.000 + omkostn.

“ I leilighetene er det to ulike typer leiligheter å velge mellom. En type som ligger i midten og en type som ligger i endene. Begge typer har entrè mot øst og innholder entré, bad / vaskerom, to soverom og vestvendt stue / kjøkken som får godt med lys.”.

Sivilarkitekt Petter Aase, Studio Aase

Rekkehusene • 105-108 kvm

Coop Klepp-medlemspris fra kr 3.094.300 - 3.482.300 + omkostn.

Veil pris uten medlemskap fra kr 3.190.000 - 3.590.000 + omkostn.

“ Vi har tegnet to ulike varianter av rekkehusene. Én type har stue og kjøkken nede med direkte utgang til terrasse, mens den andre typen har stue og kjøppen oppe med balkon. Dette gir en fin mulighet til å velge det man liker best, og det er også med på å gi et variert uttrykk til fasaderekken”.

Sivilarkitekt Petter Aase, Studio Aase

Last ned boligprospektet her (PDF - ca 12 mb)

Last ned prisliste

Er Orstadhagen kanskje et prosjekt for deg?

Ta kontakt med megler Leiv Inge Stokka (Eiendomsmegler 1) på tlf. 952 10 773 eller Olav Kristensen (Eiendomsmegler 1) på tlf. 900 86 442 for å få vite mer om kjøp av bolig med Coop-medlemsfordel.